Regler och tävlingsvilkor - Sveriges Papegojförening ©

Regler och tävlingsvillkor!

Månadensbild regler och tävlingsvillkor
 * OBS!! En (1) bild per person och månad.
* I och med att du skickar in ditt bidrag intygar du också att det är du som äger rättigheterna till bilden/bilderna.
* 1.a PRIS
EJ MEDLEM = ÄRAN
MEDLEM I SPF = Vinner förutom äran, en mugg med sitt bidrag. Hämtas på friflygningarna eller kan skickas (inom Sverige). Bor du utanför Sverige kontakta oss, då du måste betala fraktkostnaden i förskott till oss.

Bilder du skickat in till ”Månadensbild” kommer automatiskt vara med i uttagningen till kommande kalendrar.

Tips! För att ditt bidrag ska bli så bra som möjligt, se till att du har en bra upplösning på bilden.

Allmänna regler och tävlingsvillkor
När du skickar in bilder/filmer/text till SPF gäller följande:
I och med att du skickar in ditt bidrag intygar du också att det är du som äger rättigheterna till bild/film/text du skickat in samt att ev. personer (på bild, i film eller nämna i text, har godkänt att materialet publiceras av SPF.

* Sveriges Papegojförening (SPF) äger rätt att publicera och använda inskickat material i sin marknadskommunikation (redaktionellt, kommersiellt och för arkivering), utan ersättning eller ytterligare information till personen bakom det inskickade materialet.

* Juryn i SPF:s tävlingar består av SPF-utvalda personer i varje enskild tävling. Juryns beslut kan inte överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Styrelsen, Sveriges Papegojförening