Om oss - Sveriges Papegojförening ©

Sveriges Papegojförening
Föreningens syfte är att stimulera papegojintresset i landet, verka för en sund hållning och uppfödning, rörande papegojor i Sverige.

Föreningen ska var en AKTIV förening - har du föslag kontakta oss gärna

Föreningens mål
är att utbyta kunskap och erfarenhet om papegojor, samt att sprida kunskap och information till föreningens medlemmar genom bland annat föreningens hemsida samt utbyte av erfarenheter på papegojträffar, friflygningar mm

Föreningen är med i Nordic Parrot Federation

Är du medlem och vill vara aktiv kontakta oss

När du skickar in bilder till SPF - Tävlingsregler och villkor
I och med att du skickar in ditt bidrag intygar du också att det är du som äger rättigheten till bilden/bilderna.
Sveriges Papegojförening (SPF)  äger rätt att publicera och använda inskickade bilder eller del av bild  i sin marknadskommunikation (redaktionellt, kommersiellt och för arkivering), utan ersättning till personen bakom tävlingsbidraget.
Ev. personer på bilderna måste ha godkänt att bilden publiceras av oss. Juryn består av SPF-utvalda personer i varje enskild tävling. Juryns beslut kan inte överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Våra kontaktuppgifter
Kontakta oss - Sveriges Papegojförening
orgnr:          802467-3801

PlusGiro:      650645-5