2014-04-26 ArkenZoo Nyköping - Sveriges Papegojförening ©

Aktiviteter > Arkiv > Diverse Aktiviteter > 2014

SPF på Arken zoo i Nyköping 26/4 2014
Den 26 April så var Virpi Hellmark, Pontus Karlsson och Leif Smitterberg med ett antal papegojor på Arken zoo i Nyköping i ett försök att komma åt fågelintresserade Nyköpingsbor och presentera Sveriges papegojförening.

Vi hade en plats längst in i butiken men hade ändå en flitig ström med besökare hela tiden.
Syftet som vi hade med detta var dels att värva medlemmar till SPF och även att försöka nå ut till dom som har gojor här i Nyköping så att vi eventuellt kan få igång en Aktivitetsgrupp i Södermanland som ett komplement till friflygningarna m.m. i Stockholm.
Dagen som vi var där så var det Vårmarknad på köpcentret där Arken zoo ligger vilket gjorde att det var mycket människor i rörelse då.
Nämnas bör att dom hade lite andra djur precis vid ingången på Arken, några tackor och ett par lammungar som kanske tog en hel del fokus från oss men vi var nöjda ändå.
Vi har fått förfrågning att komma tillbaka och då på en bättre plats så vi får fokus.
I skrivande stund så finns det funderingar på att göra fler Zoobutiksbesök men inget är bestämt än så vi hoppas att det kommer uppföljningar på detta.

Virpis "Bebsan" charmade många besökare och sade "Hej då" till barnen
vilket var uppskattat.

Lotta tyckte att hon ville vara ifred ett tag

Jämn ström av besökare hela tiden.